Wednesday, August 28, 2013

Моника Белучи зарязва Венсан Касел след 14-годишен брак



Скоро стана ясно, че една от най-красивите жени в световния шоубизнес - Моника Белучи -   зарязва съпруга си Венсан Касел след 14-годишен брак. Причината за раздялата не е охладняване на чувствата, а друг мъж. Името му е Телман Исмаилов и е руски олигарх, който преди това е имал отношения с Марая Кери и Дженифър Лопес. На последната платил рекордните 1,4 милиона долара уж само, за да му изпее ''Happy birhtday''.




Телман е собственик на един от най-големите мафиотски канали в Москва. Двамата с белучи се запознават през 2009 година, точно когато отношенията с мъжа й започват да се охлаждат. Тогава красавицата е ВИП гост на откриването на хотела на олигарха в Анталия, Турция. Другият специален посетител е тогавашния московски кмет Лужков, който обаче преди 3 години беше натирен от поста си и избяга в своя си хотел в Кицбюел, Австрия с жена си, Елена Батурина - най-богатата жена в Русия.

Като всеки уважаващ себе си олигарх има и футболен отбор - Беитар в Йерусалим. На неговите партита по света присъстват звезди от ранга на Том Джоунс, Шарън Стоун, Парис Хилтън и Ричард Гиър. Освен това той е по-възрастен от Моника-на 57 години.



                                                    Lifestyle.ibox.bg

.........................................................................
В Lifestyle.ibox.bg можете да прочете още за:


Катрин Вачева взимала 600лв. за сексуални услуги
Парис Хилтън се изложи с дебюта си като DJ
Бийбър се появи гол пред баба си
Линдзи се разголи за новия си филм







No comments:

Post a Comment