Wednesday, August 28, 2013

Черил Коул съвсем полудя





Британската поп звезда, танцьорка и телевизионна знаменитост Черил Коул едва ли е първата личност, за която човек би си помислил, когато става дума за особено мащабни татуировки, въпреки че вече доста мейнстрийм артисти "нашариха" телата си. Изглежда обаче, че зад крехката й външност и имиджа, който поддържа, се крие една хардкор почитателка на този тип бодиарт.




След като преди броени дни сподели в личната си Instagram страница фотография в гръб с хаштаг #Desertlife, на която ясно се вижда, че около 1/3 от гърба й е плътно татуирана с огромни рози (без да става ясно докъде на юг стига рисунката), нейният автор публикува в своя Instagram меко казано впечатляваща снимка, показваща "ъпдейтната" версия на същата татуировка. За разлика от първата снимка, на която татуировката изглежда почти черна, на тази, публикувана от Nikko Hurtado, розите са наситено червени, а освен по долната част от гърба и кръста на легналата по корем жена се спускат върху дупето и свършват в горната част на бедрата й. Всичко това се вижда поради факта, че собственичката на татуировката е гола, с изключение на няколкото квадратни сантиметра розова дантела на бельото й.




"Това е фотография, заснета в хода на работата ми по татуировка, която оцветявам и преправям. Коства ми няколко интензивни сесии. Тя (лицето, или по-скоро дупето на снимката, бел. а.) обаче е желязна", казва се в описанието към снимката, което само потвърждава теорията, че показаното на нея принадлежи на Черил Коул.

По-рано тази година тя сподели пред The Mirror, че е прекарала 15 "наистина болезнени" часа под иглата, без да пропусне да изтъкне таланта на Nikko Hurtado. "Защо го направих? Няма конкретна причина. Просто ми се прииска, а дизайнът ми хареса".


                                                          Lifestyle.ibox.bg


...................................................................................
Коментар:

Не знам за сладката Черил, но мен чак ме е яд, че перфорира така безжалостно перфектното си тяло. Май не е наясно с какво бижу разполага.
..................................................................................

........................................................................................................................
В Lifestyle.ibox.bg можете да прочете още за:


Избраха "Мис секси дупе" в Свети Влас
Лейди Гага прави френска любов на сцената
Лъсна истината за Моника Валериева - проститутка е
Вижте Софи Маринова през годините



skyvision




No comments:

Post a Comment