Saturday, August 24, 2013

Харисън Форд вече е в България
Холивудският актьор Харисън Форд пристигна за първи път в България в петък вечерта.
Звездата от легендарните филми "Индиана Джоунс" и "Междузвездни войни" кацна късно снощи на летище София и ще участва в снимките на екшъна "Непобедимите" 3.
Актьорът пристигна за снимките на лентата, в която участват още Силвестър Сталоун, Уесли Снайпс, Джейсън Стейтъм и Долф Лундгрен.

Джейсън Стейтъм също кацна на Летище София за снимките на "Непобедимите". Единственото, което той заяви, беше, че е много щастлив, че е тук, предаде Нова телевизия.

Всички екшън величия ще се съберат у нас най-късно до края на месеца.

Скоро в България ще пристигнат Арнолд Шварценегер, Антонио Бандерас и Мел Гибсън, които също ще снимат филми у нас.
Първи от звездния актьорски състав пристигна Силвестър Сталоун.Сталоун, който е и сценарист на "Непобедимите 3", беше във видимо добро настроение и с удоволствие отговори на няколко журналистически въпроса, след като кацна на българска земя.
Запитан дали е уморен от полета, той каза: "Неееее, шегувате ли се!? Ставам по-силен, когато съм в България. Харесвам хората, въздуха, харесвам виното. И прекарах в Европа последните 10 дни, така че съм готов".

След като стана ясно, че Брус Уилис този път няма да бъде част от екшън бандата, Силвестър Сталоун коментира: "Вижте, обичам Брус. Просто този път не се получи, но мисля, че Харисън Форд, Антонио Бандерас, Уесли Снайпс... Ще бъде доста добре".

                                                              Vesti.bg.........................
Други новини

Италия ни хвърля сексбомба в Палермо
Малката русалка стана на 100
Гръцките власти заплашват да затворят 1100 бензиностанции
Херо: Накрая ще направя някоя глупостRemix.bgNo comments:

Post a Comment