Monday, December 23, 2013

Неосъзната чалгаджийка




Вчера си разглеждах профила във Фейсбук и хоп, появи се статус от девойка. Помня като й предложих приятелство. Хареса ми, че кокетничи, пуска секси снимки, лигави се. Явно търси внимание, каквото със сигурност не й липсва в реалния живот, тъй като е много красива. С други думи впечатлих се от чалгаджийското й поведение. Hали така викат на красивите момичета, събиращи погледите на всичко мъжко, в чийто обсег са навлезли.

И вчера изненада! Cъщата пусна статус, разправяйки да не се ядосваш, ако животът ти е гаден, защото можело и по-лошо. Hапример да си дърво, което отсичат и превръщат в тетрадка с фолк певица на корицата. Демек имала нещо против чалгата. Презрението беше очевидно.

Стана ми смешнo. Ето още една девойка, която се държи точно по чалгаджийски, но е успяла да изкриви представата за себе си, смятайки че е нещо повече. Стилна мадама ли, друго ли, не знам. Би могла просто да признае, че е красива като фолк певиците, но явно има нужда да се пробута нагоре, макар и със самозаблуда.

Така е. Дори красивите момичета имат комплекси и държат да се самоизтъкнат. Само че понякога става наистина смешни.

А ако мъж мрази фолк певиците, то е само поради една причина - заради мазолите по ръката му, направени докато е гледал “Планета”:-DDD

Важно от сайта







2 comments:

  1. Хехе:))) такива пикли са ми направо любими:))) Хубави момичета, а говорят глупост след глупост. По заведенията са като изтървани, но не били чалгаджийки:))) Какви са тогава? Всъщност какво им е лошото на чалгаджийките?

    ReplyDelete
  2. При младите е така
    Срам да не ти се смеят тъпкачите и лицемерните приятелки
    Важи дори за най-отраканите

    ReplyDelete