Saturday, January 25, 2014

Тайната на Николай Бареков




Както виждате, 
избрал съм хубава снимка за да не кажe господинът, 
че го подигравам нещо.


Вече многократно чухме новият политик Николай Бареков да се самоопределя като бъдещ
премиер. Тъй като в България няма кой да гласува за него, значи има предвид някоя друга държава. Ето кое крие свенливо. Пази го в тайна по-внимателно дори от отговора на не особено важния въпрос кой финансира кампанията му. То пък един въпрос!

Това будно момче, започнало като водещ на забавни програми, благодарение на които спечели някои звучни прякори, днес се готви да управлява. Помним колко дълго се учеше, подкрепяйки всяка действаща власт. Но само в началото, ако бъдем точни. С изтичането на съответният мандат, честният Ники тихомълком се изнизваше, наричайки го дистанциране (някой да не го обърка с бягство!). Винаги се оказваше, че знаел верните отговори, но нямало кой да го чуе. С това логично обяснение той се преориентираше към следващата управляваща партия, следвайки неотлъчно своите честни и лоялни похвати.

Днес вече му е омръзнало да говори без да го слушат. Затова е решил да вземе нещата в свои ръце, т.е. щеш не щеш, ще ти се наложи да го слушаш. Остана само да намери държава, която го иска.

Важно от сайта





3 comments:

  1. Вярваш или не, този човек е уникален:)) Някой друг да се е самообявил за месия? Hе знам такъв в цялата история на света. Е, освен може би някой римски император. Ама и той го е направил чак като е взел властта. Докато Бареков предварително :-D

    ReplyDelete
  2. Моля, наричайте ме политикът Бареков ... не журналиста.


    то само с наричане ако ставаше ... !

    ReplyDelete
  3. Този не свиреше ли преди време на някакъв инструмент? Кавалче ли беше, дудуче ли, нещо от типа.
    Казват, че инструмента илюстрира характера на музиканта. Hе знам колко е вярно.

    ReplyDelete