Wednesday, January 29, 2014

Хитрости, използвани от мошеническите PTC-сайтове





Всяко нещо на този свят има добра и лоша страна. Както съществуват честни PTC-сайтове, плащащи всичко дължимо, така има и мошеници. Вторите развалят имиджа на първите и хората мислят, че всички са такива. А това не е вярно.

Честните PTC-сайтове плащат максимум до седмица. Tакъв е крайният срок, но обикновено става в близките 3-4 дни. Hечестните ви карат да чакате няколко месеца, като през същото време излизат с номера, че имало ред. Пълни глупости, използвани за да ви държат по-дълго като активен потребител.

Някои дори си позволяват да обвиняват, че много бързате, а те са заети. Поредната глупост! Hе сте длъжни да се съобразявате с тях, тъй като вие им вършите работа, а не те на вас. Значи те трябва да се съобразяват.

Понякога се случват да обвиняват като цяло потребителите – не се ъпгрейдвали, съответно нямало откъде да дойдат парите за изплащане. Поредната тъпотия! Ако разчитат на ъпгрейдването, значи нямат допълнителен ресурс, което е абсурдно. Така и аз мога да направя PTC-сайт и да изплащам печалби само ако хората се ъпгрейдват. Обаче те не са длъжни да го правят и това не може да е условие за изплащане.

Има сайтове, които изплащат, но трябва да покриеш безумни условия като например да събереш определен брой реферали. Tова е непочтен трик, който не сте длъжни да спазвате. Броят на рефералите няма абсолютно нищо общо с вашата заработена сума и не е честно да ви излизат с такъв подъл номер.

Всички тези неща ги няма при честните сайтове.





1 comment:

  1. Какво да кажем за онези, които плащат жълти стотитнки, но са пълни с изисквания все едно предлагат милиони в замяна? Би трябвало да има баланс. Искаш много, но и плащаш много. Не заради жалки стотинчици да се логваш на всеки 24 часа. Самото логване не си струва.

    ReplyDelete