Friday, February 28, 2014

Най-смешните клоуни във Facebook





Добавят те в някаква група във Facebook, без да поискат разрешение. Гонят бройка и не им пука дали си съгласен. После на челно място слагат текст – “Поканете своите приятели, за да бъдем повече!” Събират народ, по желание или не, и се започва една модерация, не ти е работа. Това не можело да се публикува, онова също, ама чакай да видя и тогава ще одобря ...

Какви са тези глупости? Групата е създадена за не знам си какво и другото не било подходящо. Да, ама точно то ме интересува. Не твоите статуси. Като не искаш моите публикации, защо си ме добавил? Защо ме принуждаваш аз да гледам твоите?

Това са най-смешните клоуни във Facebook. От една страна не си правят труда да попитат искаш ли да участваш в тяхната група, а от друта не са наясно с най-важното условие за да бъде пласирана добре една група в интернет – активността. Би трябвало всеки модератор да се радва на повече публикации. Практиката показва друго – на разни хора много им харесва да решават вместо другите, правейки се на шефове. Това прецаква и тях самите, но кой ти слуша. Такива обичат да се рекламират по чуждите групи, въпреки че не го позволяват в своята собствена. Ето го вече рекордът по нахалство!


                                                                                                                 Важно от сайта - Ново





No comments:

Post a Comment