Friday, August 23, 2013

Предлагат детските надбавки да се обвържат с имунизациите





ГЕРБ е абсолютно "за" увеличение на детските надбавки, но те трябва да са като поощрение към родителите, чиито деца ходят на училище, не бягат от него, също и са ваксинирани. Това заяви днес на пресконференция народният представител от ГЕРБ Александър Ненков по повод на идеята на БСП детските надбавки да се увеличат от 35 на 50 лева месечно.

От ГЕРБ сме притеснени от изказвания на БСП и ДПС през последните няколко дни, че не достигат пари за НЗОК, за отбрана, както и за възможността за увеличение от октомври на минималната работна заплата и това ни навежда на мисълта, че може да има повторна актуализация на бюджета през септември-октомври, заяви Ненков.




По повод на заявените приоритети днес от председателя на Народното събрание Михаил Миков за предстоящия парламентарен сезон, Александър Ненков каза, че нищо не е било коментирано за Избирателния кодекс. По думите на Ненков Миков е посочил като парламентарни приоритети Закона за обществените поръчки, промени в правилника на НС, но управляващите "бягат от това, което иска обществото" - Избирателния кодекс. Време е вече управляващите да сложат на масата този Избирателен кодекс и наистина да се отива на предсрочни избори, защото не е нормално така да се работи, заяви Ненков.

                                                        Dariknews.bg
..........................
Още по темата

Кабинетът искал да увеличи детските надбавки, но още било рано за бюджет 2014
Увеличават детските надбавки на 60 лв.
Корнелия Нинова: Вдигаме детските надбавки от следващата година
Детски надбавки от 50 лева за всички обсъждат управляващите


fashion days




No comments:

Post a Comment