Wednesday, October 16, 2013

Зловещо убийство в центъра на София




Поредното кърваво убийство в центъра на София бе извършено на 3 октомври вечерта, издадоха пред журналисти потресени очевидци. Зловещата драма се разразила до входа на Южен Парк около 22:00 часа, а главата на жертвата буквално била отнесена от куршумите.

В непосредствена близост до трупа на мъж с неустановена до момента самоличност, е стояла и неговата кола „БМВ 750”, черна на цвят. На предното стъкло ясно се виждала дупка от куршум, а запознати предполагат, че килърите са използвали бронебоен патрон.




„Бяха покрили тялото с вестници, но всичко се виждаше. Цялата земя бе оплискана с кръв, мозъкът разпръснат на земята, истински ужас. През целия следващ ден следяхме новините по всички възможни медии, но никъде не казаха нищо. Явно е била някой важен човек и от полицията мълчат”, разказва очевидец.

По неговите думи, жертвата е среден на ръст мъж с нормално телосложение, правел впечатление на заможен човек. На местопрестъплението имало трима униформени полицаи и един цивилен, който изглеждал много нервен и припряно изпушил няколко цигари една след друга.

Интересно защо, но в сводките на МВР не е описан подобен инцидент. Журналистическа проверка в полицията също удари на камък, тъй като от службата категорично отрекоха да е имало подобно събитие.

Източник


От медиите
Фотограф снима майка си по време на секс
Може да ми викаш Лили Общата
Неприятности за Бербатов





No comments:

Post a Comment