Saturday, October 19, 2013

Границата е премината: Доган открито посегна към територията на България





Малко е да се каже, че това видео е скандално. То е нещо много по-лошо.
С подигравателен циркаджийски тон Ахмед Доган обяснява, че няма нищо по-нормално от това Турция да вземе територия от България, защото там имало турско население. Забележете: говори и за военна намеса! Дума не обелва за българите, които със заплахи и насилие са принудени да мълчат. Даже повече: в някои села не могат дори хляб да купят, ако не го поискат на турски.

Обърнете внимание на тона, с който говори Доган! Този човек се е самозабравил. Както преди време обясни за кръговете от фирми, така сега не се притеснява открито да изнудва.

Не само територия - те искат и властта в държавата! Вижте видеото - изричат го в пряк текст. Турци да управляват българската държава! Кое му е нормалното? Все едно българи да управляват Турция. Точно така се предизвиква етническа нетърпимост. Tова ли е пазене на мира? Та тези хора са подстрекатели! Къде е прокурорът?

Ето ги последствията от прекаляването с толерантността и въобще от съществуването на ДПС - партия, която е в пряк разрез с българското законодателство, забраняващо политически формации на етническа основа.

Повече по темата
Доган: Турция трябва да отнеме от територията на България
Шок! Турция иска 100 декара от центъра на Пловдив







No comments:

Post a Comment