Monday, December 2, 2013

Йоана бе най-близо до истината




Big Brother 


В присъствието на интелигентни хора като Ники Кънчев и Цветелин Кънчев-Дон Цеци, най-близо до истината бе Йоана. Само тя се сети, че карибската Пенка е тотално ощетена от живота и не е имала избор. Затова е приключила образованието си в четвърти клас. Само тя напомни, че обществото би трябвало да помага на такива хора, ако е останала поне капчица съчувствие.

Вместо да я подкрепи, водещият Ники Кънчев отново набра познатата боза за променените Златки. Той рядко се излага така, което ме кара да подозирам, че е инструктиран от продуцентите да защитава двете пропаднали Златки. Може би едната от тях е гласена за победител. Ще видим скоро.

Йоана припомни изцепките, чрез които Русата Златка стана известна, а в отговор присъстващата Кали затвърди убеждението ми, че е не особено интелигентна жена, пробутвайки изветрялото “Ти лично видяла ли си я?” С този номер излизат звездите, когато са ги хванали натясно. Явно Кали не подозира колко хора са били свидетели на простотиите с марка “Златка” и вярва, че всичко е измислица на пресата. Да, ама пресата не пише за всички, а само за провинилите се.





1 comment:

  1. Браво на Йоана! Преди не я харесвах нито съм я слушал, но с това интелигентно изказване в Брадъра направо ми скри топката. На другите също я скри.

    А Кали започна да пелтечи. Тя е чалгаджийка по душа и е нормално да бълва глупости. Днес защитава Златките, миналия път Мишо Шамара.. Явно сбъркани критерии. За нея нормалните са луди, а лудите нормални. Добре че има и тя богати любовници, иначе децата й гладни щяха да умрат. Естествено лъже, че сама ги гледа но няма как да мине. Това ми било хайлайф;Д;Д;Д;Д

    ReplyDelete