Monday, December 2, 2013

Вълкът козината си сменя, но нрава никога




Гледам двете Златки в Биг Брадър и се чудя: те наистина ли вярват, че някой ще се хване на крокодилските им сълзи? То ако ставаше с рев, Киро Скалата също щеше да заплаче. Явно не е достатъчно. Омръзна ми да слушам колко променени били, развивали се и други подобни. Кое им е променено? Същата отровна злоба, особено от Райкова. Пак при нея виждам неповторим змийски поглед, който можете да срещнете само в Африка, ако имате нещастието да попаднете на черна мамба.




Най-смешни стават, когато говорят за любов и любимия им човек. Cещате се, това е поредният любим, защото Райкова и Димитрова може да си разменят партньорите, но при един не остават. Hе е било, няма и да бъде – въпрос на време.

Какво разбират тези двете от любов? През живота си видяли ли са поне един мъж? Hе ми посочвайте мутри и ММА-бойци, защото това са повече животни отколкото хора. Романтика ли? Ако движиш в тези среди, романтика ще видиш само по розовите романчена или филми. Стига да можеш да четеш, което също не е сигурно. Знаем, че там интелектът не се среща често.

Златките били борбени, преодолявали трудности. Защо говорите глупости? Едно е да решиш проблем поднесен от живота, съвсем друго е сам да си създаваш проблеми. При Златките е в сила второто. Тичат след мъже, от които бяга всяко свястно момиче, защото са известни с навика си да удрят не само мъже, но и жени. Щом е така, значи сами са виновни за несгодите, съответно нямат право да се представят за героини.




Специално Златка Райкова е пословична с простотиите си по заведенията. Много гаври, много побоища... Тогава кой ще й повярва на сълзите? Ама било измислица на жълтата преса! Нещо за хилядите свидетели? Те как са видяли описаното от пресата? Хипнотизирани ли са? Облъчени с непознато оръжие?

Златке, хората помнят и не можеш да им го забраниш. Просто трябва да мислиш навреме и ако искаш нормален живот, трябва да намериш и нормален мъж, което означава да изключиш мутрите и ММА-бойците. В противен случай сама си виновна, ако имаш проблеми с тях.




2 comments:

  1. Русата Златка била преуспяла:-DDDD В кое? Заливам се от смях когато видя такива безумни изказвания. Тези хора не се ли чуват? Пенка също се смята за много тежка, но никак не й се получава. Също като на златките:-DDD Човек трябва да има поне малко правилна оценка за себе си. Не харесвам хора, за които манджата е номер едно. То сълзи, то рев за някакъв бюджет .Трагично!

    ReplyDelete
  2. Срам срам срам

    "Русата Златка спи много сладко, като бебе"

    Това видях преди малко. А до тоалетна как ходи? Пак като бебе. Срам ме е, че има толкова българи с чекиджийско мислене. Понеже правили разни работи на златкините снимчици, сега дай да й припишем интелигентност. Била стъпила здраво на земята. Това да го кажеш за фантазьорка летяща в небесата от надувки...

    ReplyDelete