Thursday, December 19, 2013

Секси шоу в църквата




В последно време всички научиха, че българските попове са по-палави от най-големите светила на порно индустрията. Част от брадатите братя явно не харесват църковните си имена и понякога се превръщат в чувствените Кичка, Палома, Гуси и т.н. Hе че не се знаеше отдавна, но за пръв път разполагаме с конкретни факти от участници. Естествено, за да стане, явно е имало раздори, караници, скандали. Чухме дори за мутренски заплахи от разярени свещеници.




Аз няма да задълбавам, тъй като вече е направено от други. Вместо това ще припомня един виц, който доказва, че нещата се знаят отдавна. Hякои го наричат фолклор, други не го приемат сериозно. Според мен за да стигне до фолклора, значи почива на реална случка.

Ето го и вица:

На един поп му се наложило да пътува и оставил за свой заместник приятел, който обаче не бил поп, т.е. не познавал работата в детайли. Литургията минала успешно и дошло време грешниците да се изповядат. Влязъл мъж и казал:

-Отче, съгреших.

-Kакво направи?

-Откраднах.

-Лоша работа. - заместникът на попа разтворил Голямата книга, видял какво се полага за кражба и отсякъл: – Ще постиш 5 дена.

Влязла жена.

-Отче, прости ми! Съгреших много лошо.

-Hе думай, бе! Какво си сторила?

-Изневерих.

-Ох, наистина е лошо! – погледнал в книгата и съобщил: – Ще постиш 10 дена.

Дошла друга жена.

-Ти какво си направила?

-Изневерих, ама не съвсем.

-Че как така?

-Cамо свирка направих.

-Хм! Чакай да погледна.

Но в книгата нищо не пишело за свирка. Pазлистил няколко път, но пак не открил. Тогава отишъл при едно момченце от хора и го попитал:

-Абе, какво дава попът за свирка?

А момченцето отговорило:

-Ми, шоколадче.
.................................................................


                                                                                           Важно от сайта


                                                  



1 comment:

  1. Внимание!!!
    Проблемът с хомосексуалността се изостря. Вивиан Рединг е заплашила, че ще бойкотира Зимните олимпийски игри в Сочи, защото в Русия е забранена пропагандата на хомосексуализъм по училищата. Тъй като там е забранена и всякаква друга пропаганда, значи Рединг има лично отношение в случая. Hе знам дали тя самата е обратна, но думите й са явна подкрепа за пропагандиране на гей-движението между учениците. В това няма нищо нормално, нито правилно. Госпожата е полудяла.

    Не трябва да допускаме изграждането на хомо-общество. Според християнството хомосексуализмът е грях.

    ReplyDelete