Thursday, December 19, 2013

Интернет е несъвършена система




Прочетох любопитна публикация, в която обсъждаха възможните проблеми при закупуването на самолетен билет. От една страна брошурите с лъжливи реклами, а от друга непредвидените неудобства като например приземяване далече от желаното място.

Някои са доволни, защото все още не са пострадали. Hа други вече им се е случило и подхождат с недоверие. Истината е, че интернет е несъвършена система и възможностите за прецакване са безброй. Може да не вярвате, но дори зациклянето на страницата би могло да ви струва пари, ако в същото време опитвате да осъществите някакъв трансфер.

Има значителен брой хора, които са платили дадена услуга, парите са изтеглени, но не получават услугата. И те определено нямат вина. Bероятно случаите ще зачестят, понеже хората все по-често използват интернет. Аз лично нямам идея как можете да се предпазите. Остава да се надяваме, че с времето ще бъдат изчистени недостатъците на виртуалното пространство. Дотогава просто внимавайте и не очаквайте съвършенство от машини и системи – те грешат повече от хората.

Важно от сайта





No comments:

Post a Comment