Thursday, January 2, 2014

Страница за избиване на комплекси




Уважавам Мартин Карбовски. Винаги го чета и слушам с интерес, но никога не коментирам на страницата му във Фейсбук, тъй като там се събират най-големите комплексари в нета. Хора, които се чувстват малки и жалки и поради тази причина искат да се самоизтъкнат с познания за изкуство и наука. Горките явно не подозират колко много личи, ако “знанията ти” са всъщност “бързо търсене в Гугъл”. Същите явно смятат за нормално и може би дори стилно да плюят по собствената си нация и разни други елементи като примерно чалгата.

Безспорно Мартин Карбовски е оригинален. Hеговите читатели не са, но упорито опитват да го имитират с неразбираеми за тях словосъчетания, които са копирали от нета без ни най-малко да включат кога и защо се използват. Така стават трагични.

Преди малко видях нов казан с помия срещу фолк певиците, а за мен това е показателят, по който разпознавам комплексарите. Няма начин да не харесват чалгаджийките, но тъй като никога няма да ги имат, предпочитат поне да ги наплюят. Да, грозна работа. Даже отвратителна. По същия признак можете да разпознаете и мъжете под чехъл :))) Tе по правило са много брутални в нета. Обяснението е просто: трябва да излеят онова, което вкъщи не смеят да кажат :)))

Важно от сайта





1 comment:

  1. Аз пък уважавам психологията. Tя отдавна си е казала думата - агресията почти винаги е плод на комплекси. Особено самоцелната, т.е. не да покориш някакъв връх, а просто да обиждаш.
    Представям си как им текат лигите на чичковците, когато гледат певиците на Пайнер и Ара. Далече са, далече:))))) Затова ги мразят.

    ReplyDelete