Friday, January 17, 2014

Ако се занимавате с PTC-сайтове, този материал ще ви е полезен



Когато се регистрираш в PTC-сайт ( Paid To Click – плащат за да гледаш реклами), първата ти мисъл е дали ще платят. Известно е, че както има коректни сайтове като Neobux или Goldenclix, така има и мошенически. За вторите няма да давам пример за да не им правя реклама. В крайна сметка включваш се за да изкараш някой лев/долар и трябва да си сигурен, че ще го вземеш.




Има един съвсем прост начин, по който можете да проверите дали сайтът е честен и плаща. Само трябва да има зададете някакъв въпрос чрез Support. Ако няма тази опция, веднага напуснете сайта – коректните държат на връзката с потребителите и ако липсва опцията, значи работата им не е чиста.

Та значи, попитайте ги нещо. Може да знаете отговора, но важно е да потърсите обратната връзка. По принцип в условията пише, че отговарят до 48 часа, но отнема по-малко време. Все пак изчакайте пълния срок преди да ги сложите в черния списък.

Ако до 48 часа не пристигне отговор, значи са мошеници и няма да платят. Не се залъгвайте, че може да не са го прочели или нямат достатъчно персонал. Напротив, видели са го не повече от час след изпращането. Честните сайтове отговарят още същия ден. Няма такъв филм “Не мога да отговарям на всеки”. Имат достатъчно хора и време. Затова е излишно да повтаряте съобщението – няма начин да пропуснат първото.

По описания начин ще си спестите много време и напразни надежди. Концентрирайте се само върху коректните сайтове, които винаги плащат.

Важно от сайта - Ново





1 comment:

  1. Съгласен съм, че ако не отговорят значи са мошеници, но и да отговорят пак не е гаранция. Особено нагли са такива, които викат да се ъпргрейднеш за да има постъпления и оттук плащания. От какъв зор ще се ъпгрейдваш? Не си длъжен. А и не ме интересува, че те имали някакви финансови проблеми. Като обещават трябва да плащат. Или да го дават по-скромно.

    ReplyDelete