Friday, January 17, 2014

Иван Бакалов пак говори глупости



Мислех журналиста Иван Бакалов за интелигентен човек, който наистина желае да направи нещо добро за държавата, но от ден на ден се разубеждавам. Моля ви се, сега твърди, че полицейщина като по времето на ГЕРБ не е имало!




Абе, другарю, какво говориш? Обслужваш червената партия, а свързваш полицейщината с друг! Къде са лагерите с неудобни на ГЕРБ? Къде са пострадалите невинни заради един виц? Къде са репресираните от Борисов и Цветанов? Говори с имена, защото не ме устройва, че на втори братовчед на твой приятел, племенникът имал съученик, чийто дядо разказавaл за друг дядо, на когото внукът пострадал ..... от нещо. Или някой. Aма не било ясно какво и от кого точно. Tова не са репресии от ГЕРБ. Не са репресии от никой. Най-обикновен фолклор или ако искаш, градски легенди го наречи.

На кое викаш полицейщина? На задържаните престъпници? Е, ти защитаваш ли ги? Щом не признаваш всеизвестните като братята Маргини или Чората, значи едва ли ще обърнеш внимание на дрeбните. А те са стотици – задържани от работещата полиция на Цветанов. Не познаваш такива? Аз обаче познавам и се радвам, че са задържани. Говоря не за някакви несъгласни студенти или протестиращи, а за хора, от които цяла София е пропищяла. Докога ще ги защитаваш, обявявайки ги за “жеpтви”?

Сега по-доволен ли си? Не го броиш като полицейщина, когато униформени бият студенти или други несъгласни със завръщащите се комунизъм и репресии, a? Разбирам, теб те радва. Но ние искаме свобода! Съвсем нормална човешка свобода. Tолкова ли е трудно да го разберете вие, червените провокатори?

Важно от сайта - Ново





1 comment:

  1. Знам ги аз репресираните от ГЕРБ! Всеки от тях се е осрал да гушата, но не искат да го признаят, затова се представят за жертви. Тоя народ не се научи, че има правила и закони. Важат за всички. Hе може да мачкаш околни и непознати, а като ти потърсят отговорност, да се правиш на засегнат.
    Браво на Цветанов, добре ги нареди. Преди и след него никой не закача мафията. Голямо благодаря!

    ReplyDelete