Sunday, July 19, 2020

Лумпени на протест



След всичко, което видях и прочетох, аз съм направо шокиран, че такива хора искат да свалят правителството. Hямам думи да ги опиша, нито искам да държа сметка, но невежеството им е отчайващо и очебийно. Четат и споделят лъжите на тролски сайтове и дори са готови да се скарат с теб, ако откажеш да вярваш на очевидни измислици.

Били прочели това-онова из нета. Така пишело, значи е истина. Понякога дори не са го видели, а само са им разказвали. После го предават от своя гледна точка, сякаш е доказана истина. Толкова са глупави, че тролските сайтове вече не си правят труда да изпипат лъжата, защото предварително са убедени в успеха й.

Някъде пишеше, че Бойко Борисов е решил да подаде оставка и "утре ще го съобщят". Оттогава мина почти седмица, а оставка няма. Tова не пречи на лумпените да вярват на сайт, който разпространява такива лъжи. Май им харесва да ги водят за носа.

На някакъв му разказали, че имало снимка с Бойко Борисов как спи върху банкноти вместо чаршафи. Hе е за вярване, че такава профанска измишльотина върви в обръщение. Никой не е видял снимката, но лумпените дружно вярват в съществуването й, защото така се говори. Нито капка мисъл-ръзсъждение. Та това е по-лошо от стадо овце!

Един приятел каза, че майка му ходи да протестира. Без да се замисля за възможната реакция, попитах колко са й платили.  Последва такъв скандал, че триста пъти се самобичувах мислено, понеже не съм проявил такт.

Страшно е! Tези хора имат право да гласуват. Tова е истински кошмар!

Линкове
Нов успех на Бойко Борисов
Шок за нормалните хора
Потресаващо невежество

2 comments:

  1. Дрогирани келешчета, такива протестират. С 30 лева ще се напият и напушат.

    ReplyDelete
  2. ВЪРНЕТЕ КАЗАРМАТА ...

    ReplyDelete