Sunday, September 9, 2018

Не е нормално майка да кърми на обществено място



Из виртуалното пространство обикаля една снимка. На нея някаква жена кърми бебето си в ресторант. Естествено, въпросът е за или против. Вероятно се досещате, че имаше мнения в двете посоки. Сега аз ще изкажа моето виждане.

Безспорно българката е жертвоготовна майка, но дали точно това показва снимката? Внушението е: ето, пренебрегва неудобството да се разголи пред толкова хора, разваля приятното изкарване в заведение и тн, всичко в името на детето. Ами първо, в наши дни трудно ще намерите срамежлива жена, на която й е проблем да се разголи. Bижте как се натискат за "Плейбой" и като не ги огрее, даже се сърдят. Второ, ако толкова е загрижена за детето, няма да отиде на заведение, а ще е примерно на пейка в парка. Ако е късно вечерта, ще са си у дома, а бебето ще е в креватчето. Нали? Явно не е чак толкова готова да се лиши от скитосване.

Какви са настроенията можете да прочетете в
Майки се изказват за кърменето на обществено място
Дори можете да гласувате.

Жената на снимката е обърната назад, т.е. явно се оглежда, очаквайки някой да й направи забележка. Ако това се случи, ще има повод да се представи за неразбрана героиня. Ако не се случи, най-малкото ще види кой я зяпа, т.е. търси начин да е център на вниманието. Намирам го за жалко.


Знам няколко жени, които имаха навика да кърмят децата си на обществено място. Общото между тях е, че всяка имаше по няколко любовници, с които скитосваха, а за децата се сещаха, когато трябваше да искат пари от бабите или за някаква показност от типа "Вижте ме каква майка съм". През останалото време свиреха на струната "Може да съм майка, но съм и човек, затова имам право да си поживея" и тичаха при любовниците си.

Не вярвате, че се случват такива неща? Ето един пример:
Майка заряза децата си заради любовник

След като описах тази особеност на човешкото лицемерие, сега мога да обобщя. Не е нормално да кърмиш в ресторант, това е истината. Ако го приемем, някоя жена може да реши да мине на по-хард ниво и да смени памперса на бебето. Това вече ще е великолепна гарнитура към вечерята на останалите клиенти. Някои казаха, че било човешко. Да, но не всяка човешка нужда се удовлетворява пред публика. Дали ще е толкова човешко, ако разхайтена двойка реши да осъществи съвкупление пред очите на случайните посетители в ресторанта? Сещам се за цяла редица подобни примери, но не искам да ги описвам.

Важно от сайта

No comments:

Post a Comment