Sunday, September 2, 2018

Бойко Борисов отново доказа, че е велик държавник



Каквото и да си говорим, България не е имала политик като Бойко Борисов. Преживели сме и други трагедии, но след тази край Своге за пръв път цели трима министри подадоха оставки. Те са достойни хора и предполагам сами щяха да го направят, но не можем да подминем факта, че Бойко Борисов не се поколеба да ги поиска. Видяхме ли опити за замазване, както са правили други политически формации? Никакви. Коя друга партия може да се похвали с такъв лидер, а и с такива отговорни министри?
Hашата отговорност е ясна, бе лаконичен регионалният министър Николай Нанков, както можете да видите от линка:
Борисов взе безкопромисно решение


Това не е единствения пример за висш пилотаж в политиката. Наскоро Ангела Меркел поиска да ни върне бежанци, но получи катeгоричен отказ. Познайте от кой? От Бойко Борисов. Приятелството си е приятелство, обаче политиката е друго и нашият премиер, слава богу, умее да ги разграничава. Пак уникално - не сме го виждали нито преди, нито след 1989г. Как да не благодариш на господ, че имаме такъв държавник?

Ход на Борисов, който ни поставя като фактор в Европа



Просто няма място за спор, но както става обикновено, има и недоволни. Кой, ако не Корнелия Нинова, ще си изсмуче нещо от пръстите? Като няма какво друго, обвини Борисов, че близо година не е стъпвал в Парламента. Абе, другарко, ти като седиш в Народното събрание, да не си свършила някаква полезна работа? Защото постиженията на премиера са всеизвестни, а твоите никой не е видял. Добре, че Цветан Цветанов както обикновено е стабилен като танк и отговори подобаващо.
Цветанов: Няма друг политик като Бойко Борисов


Важно от сайта

2 comments:

  1. Кратко и ясно, без излишни отклонения. Харесвам такъв стил. Но най-много ми допада, че е описана самата истина.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Човек трябва доста да си изкриви душата за да не признае, че е истина всичко написано.

      Мои приятели разпространиха публикацията по социалните мрежи и казват, че са получили страховити глупости като коментари. Например една жена питала за пенсиите. Явно не знае, че парите за пенсии бяха откраднати още преди създаването на партия ГЕРБ.

      Други обиждали. За мен това означава, че нещо са престъпили закона и са получили справедливо наказание, а сега беснеят, че са ги хванали.

      Delete